Hvordan EasyPlant virker

Det perfekte system til alle årstider.

 

Udviklet til planter der ikke tåler frost.

5D3_4010

Hvordan virker EasyPlant

EasyPlant, det komplette sæt med alle 5 dele. EasyPlant indeholder potte, drivhus, holder, låg samt sneglering til planter, der ikke kan tåle frost.  Dette gør det nemmere at håndtere disse planter samt sparer en masse arbejdstimer og hårdt arbejde for den enkelte haveejer.

EasyPlant kan graves ned i huller i haven og kan bruges flere år i træt. Den kan også anvendes i krukker på terrassen, altanen eller udestuen. Ved brug af denne potte er det en mulighed at flytte rundt på sine planter, uden at plantens rødder eller knolde tager skade.

Fordelen ved at anvende EasyPlant er, at der forsvinder en stor mængde arbejde i forhold til at plante til forspiring, udplantning, opbindingen af planterne i forårs og sommer månederne, samt at snegleringen gør, at snegle har svært ved at komme ind til planten. Derudover forsvinder arbejdsgangene med at grave planten op, vaske knoldene samt tørringen af knolden, før de lægges til vinteropbevaring. Ved at planteknolde forbliver i EasyPlant gennem hele sæsonen samt i vinteropbevaringen, skades knoldene ikke, og bakterier og svampe har svært ved at angribe knolden i vinteropbevaringen, som de ellers kan blive ved en opgravning.

+
Forskellige planter

Og mange flere, Beskytter dine planter hele hele året rundt

Dele

Drivhus, sneglering, holder, låg og potten. Tager højde for alle udforinger med disse planter

-
Minutter

Gør det meget nemmere, EasyPlant gør det nemmere for dig om forminkser alle arbejdsgange

5D3_4099
5D3_4068

EasyPlant kan både sættes i jorden samt i en krukke på terassen

Sådan gør du

Fyld jord i den sorte del af EasyPlant ca. halvdelen, placer derefter knolden og fyld jord op til kanten. Herefter gennemvandes jorden.

Den grønne holder placeres oven på den sorte del, og disse to klikkes sammen. Glid derefter snegleringen ned over holderen og placer drivhuset for at afslutte samlingen til forårsbrug, som der også er anvist på papkassen.

Vandes regelmæssigt.

Når planten er blevet stor, og der ikke er risiko for nattefrost, tages drivhuset af, og planten vokser videre resten af sommeren.

Når planten skal tages ind til vinter, klikkes holderen samt snegleringen af den sorte del. Planten klippes ned til jordoverfladen. Tag herefter og sæt drivhuset på holderen med snegleringen, derefter indføres den sorte del, og denne klikkes fast. Låget sættes på, og planten er klar til at sættes i vinteropbevaring.

Jorden må ikke have et højt vandindhold, når låget sættes på.

Til næste forår tages potten ud igen og samles i forårsopstillingen og vandes igennem, derefter begynder planten at vokse igen.

Easyplant placeres i en potteskjuler, krukke eller nedgraves direkte i jorden. montér drivhuset som væsktfremmer og snegleringen for den perfekte beskyttelse

Nyd dine flotte planter tidligere og få beskyttelse for vind og vejr med den indbygget støttefunktion

Beskær og tag blot EasyPlant ind til vinteropbevaring - montér det med følgene låg for at opnå lufttæt beskyttelse,

EasyPlant beskytter dine knolde, stauder vinteren over, så de er klare til næste sæson